Dyante Design

"De aandacht en liefde voor maatwerk kleding zie je terug tot in het kleinste detail"

Bruidsmode

Op een van de mooiste dagen van uw leven wil je de perfecte jurk dragen. Door deze op maat te laten maken kunnen al je wensen vervuld worden. Maatwerk bruidsmode is een van Dyante Design’s specialiteiten, dit is tot in het kleinste detail te zien.

Bruidsmode op maat

Door te kiezen voor bruidsmode op maat bent u er van verzekerd dat de jurk naadloos op uw figuur aansluit. Samen met u als klant gaan wij op zoek naar het type bruidsjurk dat het beste bij uw figuur past. Van begin tot eind bent u als klant nauw betrokken bij het ontwerp van uw droomjurk. Daarnaast is het mogelijk om de jurken voor de bruidsmeisjes en moeder van de bruid door Dyante Design op maat te laten maken.

Bruidsjurk prinsessenlijn

Deze bruidsjurk op maat bevat meer dan 50 meter aan tule en heeft een vorstelijke uitstraling door de bewerkte kraaltjes stof en de korsetsluiting in het achterpand. In het bovenlijfje zitten belijnen verwerkt zodat de borsten ondersteund worden en de zware tule makkelijker te dragen is.

Bruidsjurk prinsestule zijkant - Dyante Design

Bruidsjurk prinsestule overzicht - Dyante Design

Bruidsjurk prinsestule voorkant - Dyante Design

Bruidsjurk prinsestule achterkant - Dyante Design

Bruidsjurk prinsestule voorkant close-up - Dyante Design

Bruidsjurk zeemeermin

Deze zeemeermin bruidsjurk is gemaakt zonder coupnaden door het gebruik van enkel stretch materialen voor het lijfje. Hierdoor sluit de jurk naadloos op uw figuur aan. De onderkant bestaat uit meerdere lagen bruidstule waardoor het zeemeermin model ontstaat. De mouwen zijn verlengd tot aan de vingers waar ze afgewerkt zijn met steentjes. Samen met het handgemaakte bruids ceintuur geeft de jurk een elegante en chique uitstraling.

Bruidsjurk zeemeermin voorkant 2 - Dyante Design

Bruidsjurk zeemeermin achterkant - Dyante Design

Bruidsjurk zeemeermin voorkant - Dyante Design

Bruidshandschoenen - Dyante Design

Bruidsjurk zeemeermin achterkant 2 - Dyante Design

Bruidsceintuur - Dyante Design

Bruids pantalon op maat

Indien u besloten heeft om geen bruidsjurk te dragen op uw bruiloft, dan raden wij een bruids pantalon op maat aan. Een voordeel van een pantalon is dat deze veel bewegingsvrijheid en comfort biedt. De schuine zakken aan het voorpand en de paspelzakken aan het achterpand zijn afgewerkt met een elegante bruidskant.

Bruidsbroek met top achterkant - Dyante Design

Bruidsbroek zijkant - Dyante Design

Bruidsbroek achterkant - Dyante Design

Bruidsbroek voorkant - Dyante Design

Bruidsbroek close-up - Dyante Design