Dyante Design

"De aandacht en liefde voor maatwerk kleding zie je terug tot in het kleinste detail"

Contact

Dyante Design - Maatwerk kleding

Dyante Design is gevestigd in Tiel, een oude stad die omringd is door de Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal. In de tijd van het Romeinse rijk was Tiel een bruisende handelsstad vanwege de gunstige ligging nabij de rivieren.

Route/Bereikbaarheid

Ons kleding op maat bedrijf is eenvoudig te bereiken via de A15 bij de afrit 33 Maurik/Tiel. Zodra u Tiel binnenrijdt kunt u bij het eerste kruispunt rechts afslaan en bij de eerste rotonde naar links. Vervolgens steekt u het spoor over en kunt u het bedrijf aan uw linkerkant vinden.

Parkeren

Dyante Design is vooraan in Tiel te vinden en is eenvoudig per auto te bereiken. Rondom ons bedrijf is de mogelijkheid tot gratis parkeren wanneer u de auto in een van de woonwijken zet. In het merendeel van de Kijkuit is parkeren alleen voor vergunninghouders, houdt hier rekening mee. Overdag zijn er altijd voldoende plaatsen vrij.

Heeft u interesse in uw eigen kleding op maat? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier of stuur een losse mail naar: info@dyantedesign.nl

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht