Dyante Design bruidsmode op maat schittert in Arnhem

Dyante Design bruidsmode op maat schittert in Arnhem

De bruidsmode van Dyante Design schitterde tijdens de Fashion & Design Finals in Arnhem. De collectie die door Noraly Veltman was gedoopt tot “White Diamond” sloot de show af onder een daverend applaus.

Van traditionele bruidsjurken tot innovatieve en uitdagende ontwerpen, White Diamond wist de sfeer van een ijskoningin uit te stralen. Toen het eerste model op de catwalk verscheen was het direct raak. De zaal werd stil en onder begeleiding van klassieke muziek wist de collectie van Dyante Design alle andere te overstijgen.

Landelijke erkenning voor bruidsmode van Dyante Design

De bruidsmode op maat bleek niet geheel onopgemerkt, landelijke media spraken lovend over de White Diamond collectie van Noraly Dyante Veltman. Na de eerste van de twee shows van de Fashion & Design Finals werd Dyante Design geïnterviewd door een journalist van de Gelderlander. Op maandag 6 juni verscheen het artikel op een dubbele pagina in de krant van de Gelderlander. Het artikel is tevens terug te lezen op het Algemeen Dagblad.

“Jurk ademt sfeer van ijskoningin”

Elegante witte stoffen, schitterend zilver en doorzichtige materialen waren kenmerkend voor de White Diamond collectie. Door de afwerking van steentjes en kraaltjes kwamen de jurken tot leven onder het licht van de catwalk. De bruidsjurk, waarvoor meer dan 60m aan tule is gebruikt, wist de sfeer van een ijskoningin weg te zetten.

Jurk ademt sfeer van ijskoningin - Dyante Design

Na een kort intermezzo was het echter weer tijd voor de tweede modeshow van de dag. Veel tijd voor het enthousiaste publiek was er helaas niet na de eerste show. Het team van Dyante Design sloot de laatste show af onder een denderend applaus. We zijn zeer trots op ons team dat snel wist te schakelen en alle lovende woorden die we over onze bruidsmode mochten ontvangen.