Dyante Design is gelanceerd

fotoshoot-1024x724

De website van Dyante Design is gelanceerd. Als bezoeker zijnde kunt u vele voorbeelden van elegante maatwerk kleding bekijken.

Fotoshoot voor de herfst/winter collectie 2016

Na weken van hard werken heeft Dyante 6 sets gemaakt voor haar herfst/winter collectie. De collectie is deze zondag 5 juni te aanschouwen tijdens de Fashion & Design Finals in Arnhem. Ter voorbereiding van de show stelden een aantal modellen zich al beschikbaar voor een fotoshoot. Met wat improvisatie wisten we een woonkamer om te toveren tot fotostudio. Onze dank gaat uit naar alle aanwezigen die onder warme omstandigheden een prachtig resultaat hebben weggezet. De foto’s zijn nu al te bekijken op onze website.

Dyante Design maatwerk kleding

Dyante Design visitekaartjes

Uiteraard kan naast de Dyante Design website de visitekaartjes niet achter blijven. Na veel feedback sessies en aanpassingen zijn we eindelijk tot een definitief ontwerp gekomen. De voorkant van de kaartjes is afgewerkt met een metalic print zodat het logo echt tot leven komt.

De eerste opdrachten voor maatwerk kleding zijn binnen en vol goede moed zal Dyante Design zich inzetten om de perfectie kleding op maat te maken voor haar klanten. Kijkt u gerust rond op onze website om u te laten inspireren. Mocht u ook interesse hebben in uw eigen kleding op maat, neem dan gerust contact met ons op.