Dyante Design

"De aandacht en liefde voor maatwerk kleding zie je terug tot in het kleinste detail"

Jas op maat

Bij Dyante Design kunt u allerlei jassen op maat laten maken. Dyante Design kan uw jas naar uw gewenste kleuren, stoffen, seizoen en afwerking op maat maken. In overleg met u als klant maken we de perfecte jas op maat.

Maatwerk jassen

Een jas is een veel voorkomend item in het dagelijks leven, jassen van Dyante Design zijn altijd uniek en onderscheiden zich van de rest. Graag kijken wij hoe we verschillende materialen kunnen toepassen in een innovatief ontwerp. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van een jas op maat met verschillende stoffen en voor diverse seizoenen.

Lente blazer

Deze lente blazer is gecombineerd met een op maat gemaakte aubergine-paarse rok. Voor de blazer is een Jacquard geweven stof gebruikt. Door de chique uitstraling is dit kledingstuk perfect voor speciale gelegenheden en zakelijk gebruik.

Lente jas voorkant - Dyante Design

Lente jas achterkant - Dyante Design

Lente jas voorkant 2 - Dyante Design

Lente jas achterkant 2 - Dyante Design

Lente jas voorkant 3 - Dyante Design

Lerenjas op maat

Deze lerenjas heeft een stoere uitstraling door de verschillende materialen. Er is gebruik gemaakt van verschillende kleuren rundleer in combinatie met een linnen stof. De zijkanten zijn ingeregen met een leren veter waardoor de taille geaccentueerd wordt. Onder deze jas wordt een op maat gemaakte body met col gedragen. Door het gebruik van lycra sluit de body naadloos aan op het figuur.

Leren jas voorkant - Dyante Design

Leren jas met body - Dyante Design

Leren jas met body 2 - Dyante Design

Leren jas met body 3 - Dyante Design

Leren jas close-up - Dyante Design